Confidentialitate

Brigely SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor furnizate de Dvs. prin intermediul sistemului online, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

In afara datelor strict necesare pentru livrarea produselor care vor fi comunicate catre transportator ( curierat, posta ), Brigely SRL nu o furnizeze nici o informatie unei terte parti referitor la datele personale ale clientilor.

Mentionam insa ca datele colectate vor putea fi utilizate de catre Brigely SRL pentru a informa utilizatorul despre confirmarea si statutul comenzilor, diverse oferte spreciale si promotii precum si alte informatii / noutati, etc., care au directa legatura cu magazinul online BforYou ori pentru initierea unor statistici de marketing ale clientilor site-ului www.bforyou.ro, respectand legislatia in vigoare si avand acordul prealabil al clientului.

Brigely SRL isi rezerva dreptul de a sterge conturi, de a anula comenzi, de a nu livra comenzi si de a lua masuri legale impotriva persoanelor care, la plasarea unei comenzi ori inregistrarea pe site furnizeaza intentionat date eronate, gresite ori incomplete.