Ser acid hialuronic intensiv - Intensiv Hyaluron Serum 30 ml

 
219,00 Lei
ser hialuronic
+

Cantitatea minima pentru "Ser acid hialuronic intensiv - Intensiv Hyaluron Serum 30 ml" este 1.

Intensiv Hyaluron Serum 30 ml

cantitate: 30 ml

Descriere produs : Acidul hialuronic este o componenta importanta a pielii si este responsabil pentru un tesut conjunctiv ferm. Deoarece acesta scade odata cu varsta, cu atat este mai important ca acidul hialuronic sa fie furnizat pielii prin produse cosmetice. Acidul hialuronic nativ capteaza apa si este prin urmare un rezervor ideal de umiditate. Serul hialuronic intensiv este un produs inovativ de inalta calitate, sub forma de gel, cu o actiune puternica asupra proceselor de regenerare a pielii obosite, care confera pielii un aspect tineresc, suplu si neted. El formeaza o pelicula fina la suprafata pielii, care impiedica pierderile de apa, pielea devenind astfel tonica si elastica. Respiratia pielii nu este obstructionata, deoarece pelicula fina este permeabila la lumina si aer. Din acest motiv este denumit si " Filler ", gel pentru umplerea ridurilor.

Mod folosire :
Aplicati dimineata si seara pe pielea curata, dupa curatarea cu Lotinea Demachianta si Lotiunea Tonica Revitalizanta pe toata fata si masati usor. Apoi folosi crema hidratanta de zi ori de noapte.

TIP : - Inaintea Serului Hialoronic Intensiv puteti aplica Serul Special cu Colagen. Dupa aceea folositi crema de zi ori de noapte.

Ingrediente : Aqua, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Panthenol.