Termeni si conditii

Va rugam sa aveti in vedere ca prin vizualizarea si / sau cumpararea produselor de pe acest site, va dati acceptul termenilor si conditilor cuprinse in textul intregului site, pe care va rugam sa le cititi cu atentie.

Suntem in grija continua pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site si actualizarea acestora. Nu este exclus insa sa intervina erori de operare ori functionalitate a sistemului online, pe care, in cazul in care apar, o sa incercam sa le remediem imediat.

Dumneavoastra, ca utilizatori, aveti in permanenta dreptul de acces la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor prin intermediul site-ului www.bforyou.ro si le puteti consulta oricand.

Ne rezervam insa dreptul de a modifica in orice moment continutul, interfata, structura site-ului, produse, denumiri, preturi si alte informatii, precum si intreruperea temporara ori permanenta a site-ului, fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.

Calcularea si facturarea produselor si a serviciilor se face pa baza preturilor si informatiilor ofertate pe site, pentru care va dati acordul.

Va rugam sa atentionati la denumirea produselor, informatiile si preturile aferente acestora, pentru a fi siguri ca achizitionati produsele dorite.

Prin utilizarea site-ului www.bforyou.ro va declarati de acord asupra faptului ca, in cazul in care apare orice disputa, indiferent de natura ei, legile romane vor guverna.

Orice reclamatie din partea Utilizatorilor se va face in scris cu o descriere concreta a situatiei, data, nume si semnatura si se va inainta in cel mai scurt timp de la aparitia problemei ( in max. 24 ore ), urmand ca administratia site-ului www.bforyou.ro sa se ocupe pe cale amiabila de rezolvarea acesteia.

Eventualele reclamatii ulterioare nu vor fi luate in considerare.

Orice neintelegere ce nu va putea fi solutionata pe cale amiabila, va fi supusa instantelor competente de pe raza teritoriala unde isi are inregistrata sediul S.C. BRIGELY S.R.L., in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Copyright

Absolut toate informatiile site-ului www.bforyou.ro, precum texte, imagini, poze, grafice, scripturi, adrese de e-mail-uri, programe si alte date, apartin pe deplin S.C. Brigely S.R.L. si a frunizorilor sai si sunt protejate prin Legea nr. 8/1996 pentru protectia drepturilor de autor si este prin urmare interzisa copierea, folosirea si distribuirea orisicarui element din intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui.

Incalcarea dreptului de autor se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Pentru alte informatii ori nelamuriri, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe pagina site-ului nostru ori sa trimiteti un mail la adresa : comenzi[at]bforyou.ro.